Tänään on ollut melko hyvä päivä. Jaksoin herätä aamulla, mutta vieläkään en tietenkään niin aikaisin, että olisin ehtinyt mennä labraan. Huomenna on jotakuinkin pakko ehtiä, koska torstainahan on pyhä, eikä labrakeskus ole auki. Olisi kyllä ihan mun tapaista mennä sinne torstaina kolkuttelemaan ovia ja olla ihan pihalla, että mitäs nyt, missä kaikki on? No niin. Otin äsken vaahtokylvyn ja kuumakylpy on kyllä kaikkein ihanin. Vielä kun tajusin laittaa sen vaahtoaineen sinne ajoissa, niin vaahtoa tuli ihan hirmuisesti ja joo, tietenkin se melkein valtasi koko kylppärin. Laitoin oliviiöljyä hiuksiin ja savinaamion kasvoille. Siitä tuli puhdas ja hyvä olo. Pitäisi alkaa kylpemään kunnolla useammin. Kylppäriin voisi vielä viedä tuoksukynttilöitä ja kaikkea... Paljon rentouttavampaa kuin syöminen. Oikeesti.

Katsoin nelosen dokkaria aiheesta Tosi Rakkaus Odottaa. On sitä kyllä kaikenlaista soopaa. Ei siis Tosi Rakkaus Odottaa välttämättä ole soopaa, mutta se pastori joka siellä hääräsi. Aika pelottavaa tuollainen joukkohurmos ylipäätään. Muutenkin aika tulkinnan varaista väittää, että raamatussa kielletään esiaviollinen seksi.

Mulla on meneillään kova taistelu, mennäkö oksentamaan vai ei. Yritän olla vahva, mutta maha on niin täynnä, että bulimia taitaa viedä voiton.