Olen liian pirteä, liian energinen. Toisaalta tunnen itseni todella väsyneeksi. Miten voin olla väsynyt ja energinen samaan aikaan? Todella kummallinen olo. Liian kuuma, kädet tärisee, jaloissa on outoa vapinaa. Ajatus ei pysy kasassa minuuttia kauempaa, joten lukemisesta ei tule mitään. Tekisi mieli lähteä juoksemaan pihalle ihan hullun lailla, mutta jalat ovat edelleen liian kipeät. Tekisi mieli seistä päälläni, tai tunkea itseni pieneen myttyyn pöydän alle. Tältäkö tuntuu tulla kunnolla hulluksi? Tuntuu siltä, että olisin ottanut yliannostuksen lääkkeitä tai jotain, mutta kun en ole.

Omistusasunto pohdinta tuli selväksi tänään. En tajunnut, että pitkällä laina-ajalla laina ehtii kasvaa korkoa ihan hullun lailla. Olen niin tyhmä. Miten tuollaista perusasiaa voi edes olla tajuamatta? Mulla ei varmaan ole minkäänlaisia mahdollisuuksia selvitä tässä maailmassa. Kävin tänään ostoksillakin, ja tietenkin tuhlasin ihan hulluna. Indiskasta ruskea batiikkivärjätty toppi, mustavalkoinen kietaisutunika ja kolme jälkiruokakippoa sekä hennesiltä ihanat pitkät helmet ja valkoinen laukku. Uusia kesävaatteita periaatteessa ihan tarvitsinkin, koska viime kesältä ei oikein ole mitään jäljellä. En varmaankaan käyttänyt viime kesänä kesävaatteita.

Ahmin tänään karkkipussin ja tuplan. Oksensin. Hetken päästä menin tekemään tomaatti-sipuli-fetasalaattia ja paahtoleipää. Järjetöntä oksentaa ja taas syödä. Fikumpaa olisi ensin syödä kaikki ja sitten vasta oksentaa. Mutta tänään mulla onkin järki ollut ihan kadoksissa. Toivottavasti tämä hämärä olo menee ohi aamuun mennessä.